Geluids
schermen

Funderings
technieken

Civiele
Techniek

Werktuig
bouwkunde

Meet
technieken

Vacatures

Constructief Tekenaar

voor het modelleren van diverse constructies

JIJ

hebt een afgeronde opleiding MTS/HTS civiele techniek, bouwkunde of werktuigbouwkunde. Daarbij heb je ervaring als constructief tekenaar. Over AutoCAD hoeven we je niks meer te vertellen en enige ervaring met Revit is gewenst. Je toont graag initiatief en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

WIJ

bieden jou een uitdagende functie binnen een informele organisatie, waarbij de lijnen kort en direct zijn. Naast een prima salaris zijn er volop mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling. Een pensioenregeling en andere collectieve verzekeringen zijn uitstekend geregeld. Daarbij heerst er een prettige en ongedwongen werksfeer.

Constructeur

voor het maken van berekeningen van complexe constructies (staal, beton, geotechniek) op het gebied van civiele techniek, bouwkunde en/of werktuigbouwkunde. Daarnaast controleer en verifieer je het werk van collega’s. Je werkt zelfstandig aan kleine projecten en in teamverband aan grote en uitdagende projecten. Wij hebben opdrachten van een ligger voor een uitbouw tot 3 kilometer kademuur.

Gevraagde kennis

  • HTS/TU Civiele Techniek / Bouwkunde / Werktuigbouwkunde
  • Affiniteit met beton / geotechniek en / of staal en werken in de civiele techniek
  • Ervaring met software van Scia en / of Deltares is een prĂ©

Bouwkunde

MUC maakt ontwerpen voor natte waterbouwkunde zoals kademuren, steigers, afmeervoorzieningen, dukdalven en remmingwerken.

Civiele techniek

In de civiele hoek ontwerpen we geluidsschermen, viaducten en fundaties voor machines.

Werktuigbouwkunde

Ons werktuigbouwkundige werk spitst zich op hijskranen, hoogwerkers, heistellingen en projectspecifieke oplossingen. Maar ook stabiliteitstabellen voor kranen, keuringen en scheepsstabiliteit van werkschepen en pontons.

HBO – TU student

Ben jij een gedreven HBO – TU student die binnen de civiele techniek, bouwkunde en/of werktuigbouwkunde op zoek is naar een uitdagende afstudeerstage? Of ben je pas afgestudeerd en toe aan een leuke werkuitdaging binnen een ervaren team?

B.V. Ingenieursbureau MUC biedt een inspirerende omgeving waar je jouw kennis kunt toepassen en uitbreiden in echte projecten. Werk samen met ons ervaren team aan innovatieve oplossingen voor civiele-, bouw- en werktuigbouwkundige vraagstukken.

Grijp deze kans om jezelf verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te leveren aan toekomstige infrastructuurprojecten. Solliciteer nu en maak deel uit van ons team!