Funderingstechnieken Geluidsschermen Civiele techniek Werktuigbouwkunde Meettechnieken Referenties Nederland Referenties Wereldwijd

Referenties » Geluidsschermen


Engineering GBV A8 geluidsschermen Engineering GBV A8
Locatie: Nederland, Zaandam
Opdrachtgever: Ballast Nedam Geluidwering
Omschrijving: De engineering van nieuw te bouwen geluidbeperkende constructies langs de A8 ter hoogte van Zaandam. Het betreft hier de onder- en bovenbouw van het ca. 600m lange geluidsscherm. Het scherm wordt aan een bestaand scherm aangesloten.
Jaar: 2010
Lees verder »

meettechnieken werktuigbouwkunde civiele_techniek geluidsschermen funderingstechnieken
Locatie: Nederland,
Opdrachtgever:
Omschrijving: Op onze website treft u op dit moment slechts een greep uit de projecten die wij gedaan hebben. We zullen de komende tijd deze lijst met referenties bijwerken, zodat u een nog beter beeld zult krijgen van wat we te bieden hebben op de gebieden van funderingstechniek, geluidsschermen, civiele techniek, werktuigbouwkunde en meettechnieken.
Jaar: 2009
Lees verder »

Uitbreiding modulair geluidsscherm A12 Woerden-Gouda geluidsschermen Uitbreiding modulair geluidsscherm A12 Woerden-Gouda
Locatie: Nederland, Gouda
Opdrachtgever: Advin
Omschrijving: Engineering voor uitbreiding van nieuw te bouwen geluidbeperkende modulaire constructies langs de A12 ter hoogte van Gouda (Regenboogroute). Kenmerkend voor het ontwerp is nu de gehele betonnen prefab onderbouw. Immers de betonnen poeren worden (bijna) altijd in het werk gestort.
Jaar: 2009
Lees verder »

Buizenscherm Randweg Eindhoven geluidsschermen Buizenscherm Randweg Eindhoven
Locatie: Nederland, Eindhoven
Opdrachtgever: Van Campen Aluminium Productie B.V.
Omschrijving:  Engineering voor een nieuw te bouwen geluidbeperkende buizenscherm t.b.v. het project geluidbeperekende voorzieningen randweg Eindhoven. Het betreft hier de onder- en bovenbouw voor een 6.0 en 3.0 m hoog geluidsscherm bestaande uit aluminium buizen en deksloven. Onze opdrachtgever van het buizenscherm is uiteindelijk met De European Aluminium Award bekroond.
Jaar: 2008
Lees verder »

Geluidsscherm A2 te Everdingen-Diefdijk geluidsschermen Geluidsscherm A2 te Everdingen-Diefdijk
Locatie: Nederland, Diefdijk
Opdrachtgever: Holland Scherm
Omschrijving:  Tekenwerk van nieuw te bouwen geluidbeperkende constructies langs de A2 ter hoogte van Diefdijk. Het betreft hier de onder- en bovenbouw van het ca. 750m lange transparante scherm.
Jaar: 2005
Lees verder »

Engineering geluidsscherm langs de A12 geluidsschermen Engineering geluidsscherm langs de A12
Locatie: Nederland, Gouda
Opdrachtgever: Dienst Weg- en Waterbouwkunde
Omschrijving: Engineering van nieuw te bouwen geluidbeperkende modulaire constructies langs de A12 ter hoogte van Gouda. Het betreft hier de onder- en bovenbouw van het scherm.
Jaar: 2004
Lees verder »